Akemi onderhoudsproducten voor uw cementtegels

VUILOPLOSSER

Voor het reinigen van Cementtegels is VUILOPLOSSER geschikt. Verdun deze reiniger met water volgens voorschrift, schrob de vloer en laat gedurende 15 min inwerken. Nadien goed naspoelen met water

Verpakking: 1 liter 

TIP: Ook cementsluier kan men verwijderen met Vuiloplosser mits grondig te schrobben met een harde borstel.

FLOORZ impregneermiddel

FLOORZ impregneermiddel is een snelwerkend, kleurloos impregnatieproduct, dat de Cementtegel beschermt tegen olie, vet, water en algemeen vuil. Dit product verzadigt de poriën van de steen om vlekvorming tegen te gaan. Goedgekeurd voor contact met voedingswaren. Met 1 liter FLOORZ impregneermiddel kan je 4 m2 cementtegel mee behandelen. Aanbrengen in 5 a 6 lagen, na elkaar, met een verfrol, swiffer of katoenen doek.
Nadien het overtollige product droogvegen met een zuivere/droge vod, of opboenen met een boenmachine met zachte pad. De laatste laag mag nog vochtig zijn wanneer u gaat boenen. Het impregneermiddel trekt zo nog dieper in de cementtegel en de vloer krijgt een heel mooie patina en is veel gemakkelijker in onderhoud.

Belangrijk: een cementtegel verdicht verder gaandeweg in het onderhoud, het is niet mogelijk om deze tegels onmiddellijk na plaatsing volledig te verdichten. Ook na het impregneren blijft er een gevoeligheid voor zuurvlekken van bv. wijn, azijn, fruit enz.

Verpakking: 1 liter
Verbruik: 4 m2 per liter

 

Alvorens de definitieve impregnatielaag aan te brengen is het belangrijk dat de vloer volledig zuiver en vlekvrij is, door hem met FLOORZ vuiloplosser te schrobben. Als je begint met het impregneren dient de vloer volledig droog te zijn, dit is ten vroegste 1 à 2 dagen na het reinigen met Vuiloplosser.

FLOORZ dweilzeep

Dweilproduct voor Cementtegels. Reinigt snel, streepvrij en geeft een frisse geur. Verpakking: 1liter.

 

Telefoon

0494 94 51 99

Showroom

Floorz
Ellerweg 23b
6037 RR Kelpen-Oler

Meer weten? Kom langs in de showroom of bel ons, wij helpen u graag verder!